perjantai 27. huhtikuuta 2012

Mölliagi 21.4.

Siis kuin oon nyt taas näin kamalasti laiskistunut tämän päivittämisen kanssa. Hyi.

No joka tapauksessa. Lauantaina oltiin jännän äärellä! Lähettiin siis Brandyn kanssa molempien ihka ensimmäisiin kilpailuihin, jotka tosin olivat möllit, mutta tästä se lähtee >:)
Pakkauduttiin Nooran hienostoautoon, joka ei ollut enää niin hienosto reissun jälkeen, koska oli yltäpäältä ravassa, niin ulkoa kun sisältäkin. Tosin Brandy ei ollut tähän ainut syyllinen vaan myös bc-Pinnalla oli osuutta asiaan!

Ajeltiin paikalle hyvissä ajoin. Käytiin lenkittämässä koirat, ne sai hetkoisen juosta irti ja leikkiä keskenään. Tämän jälkeen mentiin hallille (Napakan) takaisin. Brandy pääsi viettämään luppoaikaa takakonttiin, kunnes sen sieltä kohtuullisen hyvissä ajoin otin lämmittelyyn ja tutustumaan halliin. Tosin muiden suoritusten ajaksi mentiin hallista pois, sillä Brandy ei edelleenkään kestä katsella muita radalla.

Rataantutustumisessa minua hermostutti ihan hurjasti jo, kyllä.. Mölliagility jännitti... Kai se on vähän noloa, mutta sellainen minä vaan olen, jännittäjä. Kiroilin jo ainuassa valssauskohdassa, että en kyllä ikinä siihen kerkeä valssaamaan, mutta yrittää täytyy..

Sitten olikin meidän vuoro, tässäpä videot molemmista radoistamme;

Ensimmäinen rata, HYL

Toinen rata 0vp 3-sija

Molemmat radat menivät minun mielestäni pääasiassa melko hyvin. Ensimmäisessä radassa jotain ryssimistä tuossa yhdellä esteellä kun Brandy juoksi ohi ja sitten hyppäsi esteen väärältä puolelta. Ei haittaa, rata iloisesti loppuun.

Toisella radalla ongelmana juurikin se että en kerennyt valssata. Ensin unohdin sen ylipäätään ja sitten kun muistin, niin se oli ihan auttamattomasti myöhässä. Tein siis "takaaleikkauksen", jota Brandyn kanssa ei olla tehty, joten... tulos oli pieni viive hypyssä. Muuten rata meni tosi hienosti.
Molemmilla radoilla olin ajoittain vähän hukassa ja en ollut aina ihan varma oliko ko. este seuraava vai jokin muu. Joten joku korkeampi voima minua auttakoon sitten kun alamme kisaamaan ja radalla on enemmän kuin 11 estettä, eikä ne ole loogisessa järjestyksessä....

Eli sitten kun omistaja lopettaa ryssimisen, niin mehän ollaan oikein pätevä parivaljakko!

Meidät voitti matkakumppani bc-Pinna ja Noora ja toiseksi tuli sitten Laura ja Meela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti