maanantai 2. huhtikuuta 2012

31.3.-1.4. Rakvere, Viro

Ja niin Räntitäntistä tuli maailman matkaaja! Ja mamma jäi kotiin nyyhkyttämään perään.
Kasvattaja Mia tuli hakemaan Rändisen torstaina 29pvä jotta pääsisivät perjantaina heti aamusta lähtemään ajamaan kohti pk-seutua ja laivasatamaa. Brandy oli siis yön Enonkoskella. Mia myös laittoi Brandyn valmiiksi torstaina.

Pinja ja Brandy

Brandyllä oli koko reissun ajan seuraneitinä Fani jonka kanssa juttu oli kuulemma luistanut mitä mainioimmin ja pihaa oli rällätty ympäri monta tuntia. Vieraassa paikassa oli Brandy ollut kuulemma todella nätisti, eikä yhdelläkään automatkallakaan ollut ongelmia.
Virossa Mia, Fani ja Brandy olivat perjantaina illalla. Hienosti oli Brandy sopeutunut hotellielämäänkin ja kovasti se oli yrittänyt härkkiä Fania leikkimään pitkin yötä. Vaikka oli loppujen lopuksi unikin maistunut. Kakarakaksikko oli myös keksineet, että vessanpöntöstä saa vettä.... Ei ollut kuulemma pöntön keraaminen kansikaan pysynyt enää kiinni, joten koko vessa oli tilkittävä pois merlelapsien käytöstä. Tämän Brandy siis oppi tällä reissulla...Lauantaina oli sitten ensimmäinen kehä. Brandyn esitti Mian viron tuttava Pinja, joka kisaa ahkerasti junior handler kisoissa, PU kehässä Mia oli esittänyt. Brandy oli esiintynyt kuulemma todella hyvin ja egohäntäkin oli löytynyt juostessa... oli kuulemma ukko ollut muutenkin kovin pörheänä paikan päällä... Ei minun kanssa vaan jätkä pörhistele.

Liike ja egohäntä

Tuomaritäti oli kuulemma aika... ikävä. Ei pitänyt siitä, että nameja tai muitakaan palkkoja käytettiin kehässä.... Ei kuitenkaan tuomari ollut mikään erimaatti, sillä vain yksi narttu sai ERIn ja seli oli tietty meidän Fani tyttöinen!
Tässä Brandyn lauantain arvostelu;
"Nice male, good proportions & condition(?). Maskul (?) head. Good body(?) & topline. Medium angul. Nice temperament. Movements ok."
ERI JUK2 PU4
Tuomarina Rita Kadike-Skadina
Uroksia oli siis yhteensä neljä, eli Brandy oli näistä "huonoin". PU1 oli ilmeisesti Drover's Huckleberry The Finn (val), PU2 oli "meidän porukan" Wabun Graffiti Inkspot (nuo) ja PU3 Leading Angel's The Devils Diamond (jun).

Sunnuntain arvostelu;
"11months old typical male, excellent type size, bone & (jotain). Typ. head (jotain jotain), bit straight front(?), (jotain jotain) high set tail, nice(?) coat. (jotain) bit narrow movement behind."
ERI JUK2 PU3 J-SERT
 Tuomarina Lessi Tchistiakova

JUK1 ja JUK2tämä arvostelun käsiala oli sellaista hepreaa että ihan ahdisti yrittää selventää sitä. Ja noiden "jotain" sanojen paikalla kuuluisi olla sanoja, vaan en tiedä mitä sanoja. Brandy sai siis j-sertin, koska tämä samainen junnuluokan vastustaja sai juniorivaliotittelin lauantaina. Joten serti siirtyi meille. Uroksia oli yhteensä kolme, eli Brandy oli taas viimeisimpänä. PU1 oli ilmeisesti taas tämä valioluokan uros. 
PU2 eli Spot. Vasemmalla näkyy myös val uros.

Matkaseura Fanin tulokset voisin laittaa tähän myös, eli 31.3 ERI1, PN1, VSP ROP-Jun ja J-SERT ja 1.4 ERI1 PN2 ROP-jun J-SERT. Hieno Fani!

Ja vielä Fani
 Kaikki kuvat (c) TEA SAARINEN (kaikki kuvat myös lauantailta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti