keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Pääsiäispyhät kuvin ja videoin

Ei oikeastaan pääsiäispyhinä tehty mitään järin erikoista. Treenailtiin ahkerasti ja vieteltiin aikaa koiraseurassa.
Kävimme mm. yhteisellä lenkillä naapurin Eepi dobberin ja Maaritin kanssa. Kyllä oli nuorilla hauskaa painella pitkin jäätä! Jussi taasen... tulla töhötti perästä.

Lisäksi käytiin yökylässä äidin ja Rinon luona, jotka tosin tulivat sitä ennen käymään meillä kylässä ja käväistiin kävelemässä tunnin lenkki koko poppoon kanssa jäällä.
Äidin luona kyläillessä sain huomata, että Rino mitä luultavimmin on nykyään täysin kuuro. Se ei reagoi mihinkään ääniin mitenkään. Ennen jos sanoi "kissa" niin Rino pomppasi pystyyn katsomaan, että missä kissa. Nyt ei mitään reaktiota. Ja jos Rino katsoi toiseen suuntaan ja sitä huusi nimeltä kovaan ääneen, taputti käsiä yhteen... ei mitään. Nyt vaan hoidellaan vielä oireilevia korvia, vaikkei niillä mitään kuulekkaan. Myös patteja oli Rinolle ilmestynyt pari kappaletta lisää... Yksi kainaloon, ja mikäli se kasvaa, se hankaloittaa varmasti liikkumista. Voi vanhus :( Mutta pirteä se on edelleen ja meinasi leikiksi Brandyn kanssa laittaa, muttei sitten kuitenkaan enää jaksanut.
11kk kera 1.4 virosta saadun J-SERTin

Omatoimisista treenailuista en jaksa sen kummemmin pälistä. Mitä nyt jäävä maahan alkaa olemaan tosi hyvissä kuosissa ja ollaan tehty pari kertaa ihan kokonainen liike. Vielä kuitenkin paljon vahvistusta tarvinnee. Jäävä seisominen vielä työn alla. Seuraamisesta on toisinaan nykyään tullut niin vietikästä, että penskan perskarva oikein liekehtivät, eikä se oikeasti malta tehdä nätisti vaan töhöttää. Söpöähän se on kun se on niin innoissaan, mutta pitäisi kyllä tehdä söpölle töhötykselle jotain :D
Sitten ne videot;
Brandy kiertää pyykkitelinettä
Brandy palloilee

Brandy seuraa (ensin näyttää olevan päiväkävelyllä mutta sitten hoksaa, että hommia tehdään)

Jäävä maahanmeno (jonka minä epähuomiossa tein avo tasoisesti...)

Pidempi seuruupätkä (tässä sitä mainitsemaani yli-iloista töhötystä)

2 kommenttia:

  1. mikä kamera ja objektiivi sulla on?:)

    VastaaPoista
  2. Mulla on viimeisiään vetelevä Nikon D50 ja putkena Nikkor 70-300mm VR.

    VastaaPoista