tiistai 3. huhtikuuta 2012

Mitä muuta?

Mitä muuta me ollaan tässä päivittelytauolla puuhailtu?
Ihan normilenkkien lisäksi joka lenkin yhteydessä tehdään vähintään 20min mittainen tokotuokio Brandyn kanssa. Jussi saa tällä aikaa töhöttää vapaana missä milloinkin.
Ollaan edelleen vahvistettu seuraamista ja virettä seuraamisessa. Tosin nyt on paikka taas kärsinyt ja Brandy edistää. Äääh! Miksi ihmeessä tämä on niin vaikeaa? Jäävissä Brandy on nyt alkanut sekoittaa maahan menemistä ja seisomista. Maahan menemisessä ongelmana on, että Brandy ikäänkuin jää kyynerpäilleen ja seisomisessa valuminen. Toisinaan valuu montakin askelta ja toisinaan askeleen tai kaksi. Näihin siis vaan lisää treeniä ja pitää miettiä pitäisikö minun muuttaa opetustapaani jotenkin. Ja esim. vahvistaa maahanmenoa ja seisomista erikseen vielä.

Ohjattuja treenejä meiltä on viimeaikoina jäänyt paljon välistä. Johtuen milloin mistäkin. Viimeksi taidettiin käydä tokotreenissä silloin kun oli hypyn harjoittelua. Se meni ensikertailaiseksi nähden todella hyvin. Nyt vaan pitäisi kotona pikkuhiljaa alkaa treenaamaan tekniikkaa. Hiukan kutkuttaisi jo jotkut möllitokot!
Agilityssä en edes muista mitä ja milloin tehtiin viimeksi. Siitä en siis jorise sen kummemmin. Vaikka sen toki muistan, että itse olin huono, todella huono ohjaaja. Koira osasi, mutta minä en luottanut koiraan enkä ollut jaloistani tarpeeksi vikkelä. Lisäksi pitäisi alkaa tehoharjoittelu noilla kontakteilla.

Lisäksi hmmm. käytiin POKSin hulabaloissa. Jussin kanssa menin lauantaina koiratanssiesitykseen. Taino, lähinnä me vaan tehtiin randomeita temppuja musiikin tahdissa. Villakoira Toivo & Emmi ja sheltti Isla & Inka oli meidän kanssa esiintymässä, ettei ihan yksin tarvinnut heilua siellä. Jussi oli todella pätevä ja teki todella innoissaan juttuja. Muuten Jussi joutuikin olemaan koko päivän häkissä koska minä olin loppupäivän talkoilemassa mölliagiradalla.

Brandyn kanssa sitten käytiin sunnuntaina mätsärissä. Hienosti jätkä esiintyi. Vähän taas "tosissaan" seisoi, eli oli vähän mitäänsanomaton. Juostessa sitten löytyi joku virtapiikki, eikä meinattu nättiä näyttelyravia löytää sitten millään. Oltiin kuitenkin parista parempi ja saatiin PUNainen nauha. Muuten ei sitten sijoitututtu, eli tuloksena PUN ei sij.

Tässä tällainen pikakatsaus meidän elämään. Ollaan varmaan saatettu tehdä jotain muutakin jännää, mutta ei nyt muistu mieleen. Koitetaan taas päivitellä ahkerammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti