sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

JulkkisJussit

Jussikin saa välillä aivan oman päivityksensä! Ja tämä oli muutenkin niiiiiiiin Jussin päivä, että huhhuh!

Lähdettiin siis keskiviikkoaamuna 30.5 matkalle kohti Joensuun toria. Koirien emäntä oli nimittäin kuullut huhua, että Radio Rockin kesäpojat olivat rantautumassa touring rekkoineen lavan edustalle. Ja mitä tekee emäntä? Lintsaa koulusta, ottaa koirat ja rikoskumppanin (luokkalaisen) mukaan ja suuntaa paikanpäälle seuraamaan.... radiolähetystä :D

Okei, mainpoint ei ollut tämä, vaan emännän ultimaattinensuosikkirumpali ultimaattisensuosikkiyhtyeestä, eli Jussi69 The 69 Eyesistä. Tämä herra oli siis toinen kesäpoika kera Jone Nikulan. Näitä sitten toljotettiin usemapi tunti rekan edessä toripenkeilllä istuskellen.Paljon saivat koira huomiota, ja osa meidät jostain tunnistikin. Jussikin oikein reippaana otti rapsutuksia vastaan ja poseerasi valokuvissa. Brandykin oli pääasiassa todella rauhallinen ja makoili jaloissa tarkkaillen ympärilleen. Lokit olivat Brandyn mielestä erittäinkin vastustamattomia ja niitä katseltiin niskat vinossa kun ne ympäriinsä lentelivät.

Lähetyksen loppupuolella tuli kuitenkin ultimaattinen huipennus koko reissuun. Ajattelin mennä pyytämään kesäpoikien kanssa yhteiskuvaa (oman) Jussini kanssa. "Lavalle" päästyämme, Jussi sylissä keikkuen, Jussi69 kehaisi että makee koira. Johon tokaisin, että arvaappa mikä sen nimi on, näyttämällä samalla Jussin kaulapannan nimilaattaa. Jussi69 meni erittäin hämmentyneeksi ja hänen huudahduksestaan kaikkien radio rockin työskentelijöiden huomio kiinnittyi meihin. Kaikki olivat erittäin innoissaan kun yhtäkkiä olikin kaksi Jussia ja toinen oli nimetty toisen mukaan. Jouduimme mediamylläkkään kun meistä otettiin kuvia niin puhelimilla kuin kameroillakin. Loppujen lopuksi myös itse Jussi69 halusi ottaa minun Jussistani kuvan omalla puhelimellaan. (voiko mamma enää ylpeämpi "lapsestaan" olla? :D)

Siinä jäätiin tovi vielä juttelemaan. Kunnes sitten poistuin vähin äänin paikalta. Radiolähetyksen lopussa kesäpojat vielä mainitsivat Jussin ja jotain sen vaatetuksesta. Joten nyt Jussi on myös lehtien palstajulkisuutensa lisäksi radio ja nettijulkkis! Mikäs siinä. Vielä pitäisi varmaan televisioon tähdätä ;)

Loppuun vielä pari kuvalinkkiä Radio Rockin omille fb sivuilleen, jossa Jussista tuli julkkis!

Linkki1
Linkki2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti