torstai 17. toukokuuta 2012

Palkintopojat!

Tänään ois varmaan pitänyt laittaa lottokin menemään? Sen verran onneisa päivä ollut.

Lähettiin pyörähtämään poikien kanssa mätsärissä, aluksi ajattelin etten ota Jussia mukaan. Mutta ajattelin sitten, että on Jussistakin varmasti kiva päästä joskus touhuamaan, vaikkei se mätsäröintipuuhista juurikaan erityisesti pidä.
Ihan aluksi Jussi otti ja karkasi mätsäripaikalla, eikä meinannut pirulainen antaa edes kiinni. Semmonen se on se Jussi.

Brandyn vuoro oli ihan ensiksi. Brandy esiintyi jotenkin tosi vaisusti. Ei ollut semmoinen skarppi. Esiintyi kuitenkin varmasti ja jopa ravasi kehässä. Ei siis koikkaloikkalaukkapeitsannut. Saimme sinisen ruusukkeen. Niin ja Brandy ei inahtanutkaan paikaltaan kun tuomari tuli kopeloimaan.
Sinisten kehässä. Brandy oli vähän skarpimpi. Seisoi paremmin ja juoksi ihan huippunätisti. Ei vain kiskonut eteenpäin, vaan ravasi hyvää vauhtia ja nätisti JEE! Tuomari sijoitti meidät SIN3 :)


Sitten olikin Jussin vuoro. Ja Jussi sanoi YLLÄTYYYYS! Jussi oli niin tohkeissaan ja täpinöissään kun pääsi tekemään juttuja oikeasti pitkästä aikaa mamman kanssa. Seisotin Jussin vapaasti ja se piti häntää ylhäällä suurimman osan aikaa ja heiluttelikin sitä jopa! Kehä oli ulkona ja se oli Jussille tosi epämieluisa alusta juosta koska siinä oli isoja sorakiviä. Jussi ei ollut juoksussa kovin reipas esiintyjä ja kuumakin siinä auringon porottaessa tuli. Pöydällä Jussia jännitti hirmuisesti tavalliseen tapaan, mutta paljon nakkia naamaan ja hirmuisesti kehuja. Antoi kopeloida läpi, vaikka jännitti tosi paljon!
Meille ojennettiin sininen ruusuke.
Nauhakehässä Jussi ei ollut enää niin täpinöissään, mutta esiintyi tosi kivasti silti. Kun tuomari tuli katsomaan ilmettä, niin Jussi meni häntää heiluttaen katsomaan josko siellä olisi jotain namia tarjolla! Meidät pyydettiin jatkoon, josta olin jo erittäin hämmentynyt. Ensin sijoitettiin 3 ja 4 ja minä ja Jussi oltiin vielä sijoittamatta erään cokerin lisäksi. Eipä ollut voitosta odotuksia.. Tuomari tuli kättelemään ja onnittelemaan ja minä vain hymyilin, että jee taidettiin tulla toiseksi. Kunnes tuomari tokaisi " Te voititte" johon minä hyvin epäuskoisesti yskäisin, että "MITÄ?!?!" ei Jussit mene BIS kehään! Mutta tänään taisi mennä! Hyvän tähden sentään, SIN1. Nyt jos voin koskaan sanoa vilpittömästi, että en varmaan koskaan ole ollut niin epäuskoisen yllättynyt. JUSSI... BIS-kehässä... MITÄ?

BIS-kehässä olikin viileämmät oltavat kun se oli sisällä POKSin hallissa. Jussin liikkuminen oli tosi hienoa ja reipasta, sain itsekin juosta sen kanssa. Seisoessa meinasi sitten tulla jo vähän viileämpi. Tuomareita tuli kerralla katsomaan kaksi. Eikä pöytää ollut.. Oivoi. Jussi nuuski kyllä kättä, mutta sitten kun tuomari yritti koskettaa kroppaa, Jussi väisti, peruutti, eikä antanut sen jälkeen kun päästä rapsutella.Oli aivan liian painostava ja uhkaava tilanne tämä Jussille. Silti ukko palautui tosi hyvin eikä jäänyt adistelemaan tuomareita.

Ensin sijoitettiin viidenneksi corgi, olin yllättynyt, ettemme olleet viimeisiä... Mutta sekään ei ollut yllätys, että meidät palkittiin sitten neljänneksi. Mutta en kyllä ole yhtään pettynyt!! JUSSI!!! BIS4!!! JEEE!!! Yhyy, minun pikku arkajalka Jubbabubba <3


Ja sitten vielä molemmat palkintopojat2 kommenttia:

 1. Aika mittavat palkinnot! Onnittelut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jussi oli todellinen yllättäjä! :)
   Minä olevinaan teidän blogia seurasin ja ihmettelin kun ei päivityksiä ole kuulunut. Jännä ettei ne tulleet tohon minun "blogiluetteloon" O_o No, nyt lisäsin uudelleen :D

   Poista