sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Pieksämäki KR

Dohdiiin... Pieksämäen näyttelystä ei tosiaan ole kuvamateriaalia, mikä on ehkä ihan hyväkin...
Tosiaan itse pahoinpitelin jalkani repimällä siitä nivelsiteet rikki ja nuljauttamalla sen todella pahasti. Ja nyt se on kipsissä 2vko, joten... en siis vienyt Jussia kehään ;D

Jussin vei kehään kaverini Emmi, joska se on Jussille "mukava ihminen". Alkuun meni todella hyvin, Jussi seisoi tosi hienosti ja juoksi edustavasti. Vaan kun tuli pöydän vuoro, niin koiralla kippasi kuppi nurin. Emmi otti Jussin syliin ja Jussi alkoi kiljumaan aivan heti. Pöydällä Jussi ei seissyt lainkaan omilla jaloillaan, vaan Emmi kannatteli sitä. Antoi tuomarin kyllä koskea ja kopeloida läpi, mutta oli todella peloissaan ja ahdistunut. Tuomarille erityispropsit siitä, että käsitteli koiria TODELLA hyvin ja lähestyi koiraa nätisti.
Pöydältä päästyään Jussi ei palautunut yhtään. Se ryömi pitkin maata ja alistui kaikelle mahdolliselle ja piti hännän koipien välissä. Jos joku, edes Emmi, yritti sitä mitenkään lähestyä se alkoi vinkumaan. Juostessa Jussi vain pälyili ympärilleen ja yritti pois tilanteesta, eikä nostanut häntäänsä. "Seisottaessa" se vain makasi maassa häntä koipien välissä ja yritti hakea Emmistä turvaa.
Ei siis kovinkaan loistelias esiintyminen, vaikka esittäjä (hänelle suuren suuret kiitokset!! <3) parhaansa yritti.

Arvostelu:
"Kookas urosmainen koko. Oikean muotoinen pää. Hyvä kaula, etuasentoiset lavat, hyvä runko. Rodunomaisesti kulmautunut. Tarvitsee harjoitusta ja itseluottamusta. Liikkuu hyvin, silloin kun on yhteistyöhaluinen"
AVO EH
Tuomarina Harto Stockmari

Tykkäsi Jussista ihan selkeästi, mutta ymmärrettävistä syistä ei antanut parempaa laatuarvosanaa. Itsehän olisin palkinnut tämän Jussin käytöksen EVA:lla tai T:llä. Normaali koira ei käyttäydy noin...
Ajattelin viedä Jussin Hartolle uudestaan kuukauden päästä pieksämäen ryhmikseen, jossa pääsisin sen itse esittämään.


No mutta se näyttelyistä.
Edellisenä päivänä ennen näyttelyitä käytiin Lauran ja Mintun mukana agitreeneissä. Mehän ei tehty mitään Jussin kanssa, sillä olin tuolloin myös liikunnallisesti hiukan rajoittunut jalkani takia. Olin lähinnä kuvaamassa koirakoita eli L&M ja Inka + Cara. Lopputreeneistä alkoi minun treenijalkaani kutkuttamaan sen verta, että pakko oli mennä radalle tekemään kaksi hyppyä ja puomi! En vain voinut sille mitään. Tosin siihen se jäikin, koska jalkani takia, liikkuminen oli niin hidasta, että ei siitä tullut yhtään mitään.. Vaikka Jussi hienosti ottikin kaksi hyppyä ja puomilla kontaktin näppärästi. Inka nimittikin treeniämme osuvasti Inva-Agiksi, sitähän se olikin.Lisäksi ollaan käyty Lauran kanssa muutamaan otteeseen rantsuilemasss koirien kanssa. Ja toisella kertaa Jussi sai tutustua myös Mintun pentuihin Noonaan, Meelaan ja Islaan. Jussi oli oikein pätevästi pentujen seurassa.
Jussi n. 2v 6kk


Minttuäiti, Islalapsi ja Jussisetä
Toisella rantailukerralla minä tosiaan lähdin palauttamaan jonkun naisen karannutta terrieriä ja tällä matkalla tosiaan nuljautin nilkkani niin pahasti että paikalle piti kutsua ambulanssi. Joka sitten heitti minut sairaalaan kipsattavaksi. Kipsi on jalassa kaksi viikkoa. Laura otti Jussin luokseen hoivaan kun minä rävelsin lääkärissä. Onneksi kipsi saadaan pois ennenkuin Brandy kotiutuu, koska olisi todella hankalaa luututa lattioita ja touhuta muutenkin pennun kanssa, jos jalka olisi tässä kunnossa. Vaikkakaan kipsin jälkeen jalkaa ei saa vielä pahemmin rasittaa, mutta onneksi Brandy on niin pieni vielä, ettei sen kanssa tarvitse mitään hurjan jänniä touhuillakkaan. Ja Jussi pärjää kyllä kun sillä on pentu aktiviteettina!

Huomenna menenkin sitten könkkäilemään kivuttomalle katsomaan pentuja kun ne menevät pentutarkastukseen ja sirutukseen! Nyt ne ovatkin jo isoja kun tänään on 6vko ikää mittarissa! Vielä pitkät kaksi viikkoa, että saa pörröotuksen kotiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti