perjantai 17. kesäkuuta 2011

15.6 Match Show

Lähdimme invataksikyydilläni (kiitos Laura!) melkein naapuriin, Citymarketin pihaan, mätsäriin. Ilma oli vähän epävakaa, mutta ei satanut. Hiukan viileä kyllä oli. Lähdimme Jussin kanssa pääasiassa harjoittelemaan pöytäkäyttäytymistä ja tuomarin kohtaamista, koska.. noh... pieksämäki..
Alunperin oli tarkoitus, että Emmi hoitaa juoksuosuudet, koska minä jalkani kanssa en pääse kovaa kyytiä könkkäämään. Mutta Jussi oli sitä mieltä, ettei esiinny ja kulje Emmin mukana, joten minun piti hoitaa sitten koko homma.
Jussi esiintyi pääasiassa ihan kivasti. Se seisoi kohtuullisen nätisti ja juoksikin tosi kivasti, vaikkakin kovempaa se olisi kulkenut kuin mitä minä olisin päässyt sitä viemään. Noh, ei se mitään pikkuvikoja. Pöydällä Jussia ahdisti ihan selvästi enemmän kuin yleensä. Pahimmitta nojailuitta se oli tuomarin kopeloidessa. Mutta sitten se ahdistui kun tuomari meni pois ja jäi aavistuksen etäämmälle katselemaan. Siinä Jussi vilkuili tuomaria epäluuloisesti aivan jatkuvasti, eikä sitten suostunut enää seisomaan, vaan yritti tilanteesta pois. Edes lihapulla ei kelvannut. Mutta kun ukko pääsi pöydältä pois, se oli oma reipas itsensä ja häntä nousi. Tosin aina jos tuomari tuli vähänkään lähemmäksi, niin Jussia alkoi ahdistaa ja se keskittyi vain kyttäämään tuomaria epäluuloisesti (eikä esim. seisomisesta tullut enää mitään...). Mutta pääasiassa melko tyytyväinen olen. Hiukan jäin mietiskelemään, että uskallanko sitä sinne pieksämäelle viedä, vai onko käytös sitten samanlaista..
Parinamme oli Atte schappe, joten olin jo varautunut siniseen, sillä Atte on aina upea esiintyjä! Mutta naruilla ja sijoituksilla ei ollut mitään väliä, sillä olimme puhtaasti vain harjoittelemassa.
Sinisten kokoomakehässä Jussin alkoi olemaan jo vähän vilu. Se ei oikein seissyt ja jos seisoi, niin todella kasassa ja selkä köyryssä. Kokoomakehässä lähinnä vain leikitin Jussia ja tein jutusta hauskaa.
Tuomarin tullessa katsomaan lähempää, Jussi väisti ja peruutti varmuuden vuoksi. Minä vain kehuin ja kannustin koiraa olemaan reipas, tai oikeastaan koko mätsärien ajan olin tätä jo tehnyt.
Emme sijoittuneet (ihan ymmärrettävästi), joten päivän saldo oli SIN ei sij.


Jäimme sitten vielä porukalla viettämään pikniktyylistä synttäripäivää, koska Reetalla, Aten, Vertin ja Ninon mammalla oli syntymäpäivä! Minun kohdaltani päivä oli ollut todella ikävä, joten oli ihan huippua naureskella ja jutustella ehkä maailman parhaassa seurassa!! Kiitos kaikille ja onnittelut vielä Reetalle!

Kaikkien tuttujen lisäksi paikalla oli myös Brandyn toinen kasvattajista, eli Mia + muita poppoolaisia. Mialla oli mukana pikkupentuinen Fani ja edellisestä pentueesta (Curbis + Tamarin) Hemmo, kera omistajansa. Hemmolla ja Fanilla meni hienosti ja molemmat pääsi BIS kehään, ja Fani sijoittuikin sitten BIS 3, hieno Fani ja onnittelut Mialle ja taustapoppoolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti