keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Pentutarkastus ja silmäpeili

Maanantaina 13.6 suuntasin invataksillani (eli Lauran kyydillä) eläinlääkäri Kivuttoman pihaan, koska Mia oli tuomassa pentuja sinne pentutarkastukseen.
Brandyn sainkin sieltä melkein heti syliini ja voi sitä ihastuksen määrää taas kun sai lapsoisen syliinsä!
Tämän jälkeen laskinkin Brandyn maahan hihnan päässä. Tämä olikin sitten oma episodinsa, kun ei nuilla pennuilla ennen hihnaa ole ollut. Brandyn mielestä hihna oli kamala kapistus joka istutti kirppuja ja esti vapaan kulkemisen! Siitä piti yrittää kiskoutua pois ja päästä eroon, varsinkin kun höhlä lapsi ei ymmärtänyt, että kun hän itse kiskoo, niin hihna kiristyy. Jos olisi tullut lähemmäs, niin hihna olisi löystynyt. Noh, eiköhän lapsi sen opi tässä elämän aikana!
Tuleva näyttelykoira ;D

Sitten mentiinkin sisälle Martinan huoneeseen. Brandyn veli, Romeo, meni ensin tutkittavaksi. Ja sitten tuli Brandyn vuoro. Brandy taas omaan rauhalliseen tapaansa pönötti pöydällä kiltisti. Hiukan jännätti kuitenkin. Nätisti antoi tutkia itsensä ja terve pentuhan sieltä tutkittiin! Ei napatyrää, ei häntämutkaa, pallit löytyivät ja muutenkin hyvin yleisterve pentu! Hienoa! Etenkin tämä pallihomma jännitti suuresti allekirjoittanutta, löytyykö niitä vai ei, onneksi löytyi!
Kaikki pennut olivat terveitä. Osa jännitti pöydällä enemmän ja osa vähemmän. Mutta blue merle sisarukset, eli Brandy ja Capri olivat ainoat, jotka eivät rääkäisseet sirua laitettaessa. Kaikilta muilta pääsi jonkunmoinen äänähdys, isompi tai pienempi.

Tarkastuksen jälkeen jäätiin vielä toviksi rupattelemaan, jonka jälkeen tulikin sitten lähteä taas tahoillemme. Kyllä olisin mielelläni karvaotuksen vienyt jo kotiin. Kyllä voin sanoa, että pitkät kaksi viikkoa on edessä!

Seuraavana päivänä eli 14.6 pennut kävivät kuopiossa silmäpeilissä ja Brandyllä terveet silmät! Hieno juttu! Ollaan siis saamassa terve pikkuinen pentu kotiin! Voisiko enempää toivoa?

Ja mainintana vielä, että pennut rekisteröitiinkin eri kennelnimelle, eli Brandyn virallinen nimi onkin Zharmant's Brandy ja herra löytyy jo kennelliiton rekisteristäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti