torstai 5. toukokuuta 2011

Perheenjäsenuutisia!

Niitäpä juuri! Karvaisia sellaisia!
Toivottavasti minä en nyt vain nuolaise ennenkuin tipahtaa. Mutta koputtelen puita mennessäni ja hoen matraa! Tätä on niin pitkään nyt odotettu ja juuri tätä yhdistelmää vielä pitempään! Monet yhdistelmät ja lupaavat pentuset annoin mennä ohi, odottaen jotain, jotain vielä parempaa. Ja tässä se toivottavasti nyt sitten on!
Jossain tuolla tosiaan taisin mainita, että meille on tässä kevään aikana tulossa uusi perheenjäsen, noh... se taitaa nyt venähtää kesäksi, kun äitikoira pihtasi juoksujaan :D

Vaan aloitetaanpa nyt ihan alusta tämä tarina. Olipa kerran Facebook (ups, mainostus). Siellä on, tiedätte varmaan, kaikenlaisia erilaisia kivoja, turhia ja ärsyttäviä toimintoja. No vaan, olipa kerran eräs päivä, kun päätin käyttää tällaista toimintoa, nimeltä "Päivittäinen horoskooppini". Enhän minä toki horoskooppeihin usko (nimim. kerran se lupasi minulle lottovoiton, enkä saanut penniäkään), mutta tälläinen ennustus sieltä sitten tuli:

"Paivittainen horoskooppini sanoo:
Yksi asia etenee yllättävän nopeasti. Se tuntuu jopa helpottavalta, sillä olet miettinyt sitä päässäsi jo pitkän tovin. Nyt on toiminnan aika."

Päivittelin tätä asiaa kommentoimalla "Mikäköhän. Mystistä."


Vaan päivällä asia sitten selkiintyi, kun Carita lähetti minulle viestiä, että narttu on nyt astutettu! Ja minä en olisi sen iloisempi siitä viestistä voinut ollakkaan! Ja tästä lähti sitten parin kk odottelu, että niitä pentuja saadaan maailmaan. Lisäksi alkoi nimien pyörittely, että minkä koira saa nimekseen. Vahvimmilla ovat alusta asti olleen Reima, Brandy ja Bruno.

Sitten, olipa kerran vappu 1.5. Minä 38 asteen kuumeessa. Huomaan, että facebookkiin on merkitty uusi kuva minusta. Ja..........maailman suloisinpia pieniä vappupallokoiranpentupötkylöitä! 6kpl! Siinä vaiheessa kuumeeni ei kyllä estänyt minua pomppimasta ympäriinsä ja hihkumasta sekä iloitsemasta! Maailmaan oli saatu 4 narttua ja 2 urosta!! Myöhemmin narttu oli pulauttanut vielä yhden merlenartun, joten koko satsi oli yhteensä 7 pentua 5n ja 2u. Hassu sinällään, koska minun pieni salainen toiveeni oli, että syntyisi nimenomaan 5 urosta ja 2 narttua. Minun toivomuksen käsittelyssä taisi joku mennä vikaan... Vaikka ei siinä, kaksi urosta on ihan hyvä kuitenkin, se on tärkein, että uroksia ylipäätänsä tuli!

Urokset ovat siis;
1. syntynyt black tricolour WHC Black Label 370g
4. syntynyt blue merle WHC Brandy 238g
Nätit värit on molemmilla ja trikillä on vielä kuulemma erityisen kiiltävä turkki!
Pikku-Brandy taas pentueen pienin, mutta ehkä myös se pippurisin, katsotaan ;)
Minulla on lempparini, mutta mieluiten teen varsinaisen päätöksen kunnes olen pennut ja niiden luonteen nähnyt. Siihen asti odotellaan ja katsellaan mitä pojista kehittyy!

Nyt jos minä kertoisin hiukan yhdistelmästä!
Pentueen kasvattajana on siis Carita Servin-Honkasalo, Wolffhouse-Caratia
Mutta pennut kasvavat Enonkoskella Mia Putkosen luona, Kennel Zharmant's
Yhdistelmä on upeistakin upein! - odottamisen arvoinen!

Isänä pentueessa on;
CA MVA EE MVA LV MVA EE VMVA LT MVA RU MVA LV VMVA LT VMVA BALT MVA BALT VMVA EEVV-10
Silmiltään terve (maininta epäilyttävästä lasiaisen rappeumasta johtuu onnettomuudesta)
Kyynärniveler 0/0
Lonkat Excellent (ulkomainen tulos)
Pentueet: 4 aikaisempaa Suomessa, ulkomailla enemmän. Terveys kaikilla minun tiedossani olevilla on ok!
"Brazos" on tuotu Yhdysvalloista ja se on kierrellyt ympäriinsä, kunnes tuli Caritan omistukseen. Brazos asuu Mian luona Enonkoskella.
Brazosta jos kuvaisi yhdellä sanalla, niin se olisi varmastikkin herrasmies. Se kuvaa tätä koiraa aivan niin piirun täydellisesti, kuin mikään sana voi kuvata. Brazos on todella kiltti ja se on myös rauhallinen. Hieno koira kertakaikkiaan.

Emänä pentueessa on;
LT MVA RU JMVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA
Silmiltään terve
Kyynärnivel 0/0
Lonkkanivel A/A
"BB" on aivan upea koira, juuri sellainen kuin omanikin toivoisin olevan. Bb on aina iloinen pikku intoilija. Bb pitää kaikista ja on innoissaan kaikesta. Aktiivinen pikku sählä. Loistava koira!

Olikohan siinä kaikki oleellinen? 
Ainiin, tuosta otsikkokuvasta pitikin mainita, että se on aivan _kamala_, elkää siis saako siitä ylimääräisiä kuolonkouristuksia. Meille tuli psp:n kanssa pientä erimielisyyttä ja luovutin taistelun, joten se jäi vähän... rumaksi... No joku toinen päivä sitten parempi tilalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti