maanantai 16. syyskuuta 2013

Tuohtumusta

Koska en pääse tänään tekemään näköjään mitään muutakaan, niin voin sitten vallan hyvin kirjoittaa vaikkapa tämän blogikirjoituksen.
Tuohtumushan koskee nyt lähinnä sitä, ettei olla päästy treenikerroille treenailemaan aina syystä X. Puoli vuottahan tuossa vierähti ilman, että päästii käymään oikeastaan yhtään missään, koska kävin töissä. Näyttelyviikonloput/päivät piti pyytää vapaiksi oikeastaan kuukautta ennen, ja ne oli ainuat vapaat mitä sai listaan pyytää/toivoa. Yleensä mulle sattui _aina_ iltavuoro maanantaiksi = agitreeni. Tai sitten oli muuten vaan niin vammainen työpäivä, etten lenkin jälkeen jaksanut mitään muuta kun käydä nukkumaan. Tämäkös otti päähän, sillä tokoilu kärsi, agi kärsi, minä kärsin ja en usko, että koirillakaan niin mukavaa oli kun eivät lenkkien päälle saaneet juuri mitään muuta aktiviteettia, ehkä muutaman lyhyen treenihetken päivässä. Paitsi Jussi on varmaan nauttinut kun on saanut vaan käärylöityä lämpimään sänkyyn...
Brandy ei kuitenkaan onneksi ole hyppinyt seinille, vaikka aktiviteetit vähentyivätkin. Mutta kyllä siinä muutoksia huomasi. Sen lihaskunto ja muutenkin kunto on omasta mielestäni paljon huonompi kun sillon puoli vuotta sitten, se alkoi vahtimaan enemmän ja kun lähdettiin kentälle treenaamaan tosissaan, niin harventuneet treenikerrat näkyivät siten, että koira kuumui. Se oli niin innoissaan kun ei oltu vähään aikaan tehty kunnolla, niin sitten kun lähdettiin tekemään, niin se kuumui. Muuten on kotona käyttäytynyt oikein mallikkaasti, eikä muuta "häiriökäyttäytymistä", kun tuo vahtimisen lisääntyminen, ole ollut havaittavissa.

Nyt onneksi kun itsellä on taas enempi vapaa-aikaa, niin ollaan päästy taas enempi normaaliin treenirytmiin, varsinkin tokon osalta. Sitä ollaan vähintään joka toinen päivä käyty treenaamassa tuossa kentällä ja jos ei olla kentällä käyty, niin ollaan treenattu sitten sisällä jotain pientä. Lisäksi ollaan aloitettu pyörälenkkeily.Mutta mikä edelleen tökkii, on agi ja se pääasiassa saikin minut kirjoittamaan tämän tuohtumuspäivityksen.
Nyt aina, joka kerta kun ei ole ollut mitään, että oltaisiin päästy treenivuorolle, on tullut jotain "takapakkia". mm. viime viikolla meillä oli ripsa kylässä, jonka vuoksi en viitsinyt mennä treenaamaan (en myöskään ohjattuun tokoon tämän takia) ja tänään sitten olin ihan innoissani lähdössä treenaamaan agivuorolle kunnes kiinnitin huomiota siihen, miten Brandy on pitkin päivää nuollut tassuaan ja päätin katsoa, että mitä se sieltä nuolee... Kappas vaan. Tassussa on haava --> treenit peruttu. Voin kertoa, että kylläpä syletti. Alkaa pikkuhiljaa tuntua, ettei meidän ole tarkoitus jatkaa agia, maailmankaikkeus tuntuu olevan niin kovin sitä vastaan..

Noh. katsoo miten tassuhaava lähtee paranemaan, josko päästäisiin jo loppuviikosta vapaavuorolle treenaamaan.... Toivossa on hyvä elää.

Voisin myös samaan syssyyn kertoa meidän eilisistä tokotreenailuista tuossa kentällä.
Muutama kohokohta; alo tasoinen paikkis on jotenkin ihmeen kummassa korjaantunut normaaliksi?!?!? Ihan kun se ei olisi koskaan rikki mennytkään? Kesti myös häiriössä....
Nouto hajosi. NOUTO!?!?!? Brandyn suosikkiliike, jossa ei koskaan, ikinä, milloinkaan ole ollut _mitään_ ongelmaa. Pääasiassa noudossa hajosi palautus. Tuo sen kyllä vauhdikkaasti, mutta kiertää pienen kunniakaarteen ja palauttaa vinosti eteen. Lisäksi rupee puremaan kapulaa, mikäli en ota sitä tarpeeksi nopeasti pois. No, nyt aletaan sitten treenaamaan tätä palautusta. Huoh. Mikä myös pistänyt viime aikoina silmään, niin Brandy ei oikein malttaisi odottaa käskyä kapulalle, se kyllä odottaa sitä käskyä, mutta nykähtelee eteenpäin malttamattomana.

Jäävät toimii mainiosti. Välillä maahan menossa meinaa jäädä kyynärpäilleen könöttämään, mutta tämä nyt on äkkiä korjattavissa. Mutta pääasia että se "jää"!
Seuruut edelleen erittäin vietikkäät ja paikkaa pitäisi korjata.
Luoksarin stoppi edelleen ihan... no... ei toimi.

Elikkä to do -list;
Korjaa noudon palautus
Korjaa seuruun paikkaa
Varmista jäävän maahanmenon asento
Kaukot kisamatkalle
Opeta nyt se saamarin luoksarin stoppi
Paikkiksen treenaaminen ja siirtyminen _todella hitaasti_ piilopaikkikseen
AVO:n hypyn treenaus.

Onhan siinä loppujen lopuksi ihan hyvin hommaa vielä. Ollaan kaiken tämän lisäksi harjoiteltu myös ruutua ja VOIn kaukoja sisätiloissa ja lyhyellä matkalla ulkona.

Ja jos nyt jostain vielä voisin olla tuohtunut, niin bloggerin kirjoitusosio ei toimi minulla millään muulla selaimella kuin IE:llä ja sekös ärsyttää, koska en yleensä IE:tä koskaan käytä. Äksy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti