maanantai 30. heinäkuuta 2012

Eestin juniorimuotovalio

Kuten otsikko kertoo. Brandy lähti taas kasvattaja Mian matkaan perjantai-aamuna ja mukaan lähtivät myös Brandyn sisko Prada (Zharmant's Baileys) ja puoliveljen poika Rico (Wolffhouse-Caratia Lamborgini). Viroon siis matka, haaveissa se viimeinen J-SERT ei muuta!


Brandy olikin ollut vallan hienosti taas koko matkan, vaikka siskon pylly oli kuulemma kiinnostunut. Liekkö "syypää" naapurin juoksutyttö ja sen tuoksut täällä naapuristossa :D

Ensimmäinen näyttelypäivä, eli 28.pvä Haapsalussa. Brandyä esitti kaksi paikallista JH-tyttöä ja oli kuulemma toiminut molemmilla moitteettomasti.Arvosteluna;
"14 m blue merle, masculin, pleaning(?) junior. Shown in good side, good head ?, correct bite, typical expression, enough neck. Good topline, would like better shoulder, good body. Enough near angulation, good side movement good colour."
suom. "14 kuukautta, blue merle. Maskuliininen, jotain juniori. Esitetty hyvässä kunnossa (?(arvostelussa on side)), hyvä pää jotain, oikea purenta, tyypillinen ilme, tarpeeksi kaulaa. Hyvä ylälinja, haluaisin paremman olkapään (olkavarsi?), hyvä runko. Tarpeeksi hyvät kulmaukset. Hyvä sivuliike, hyvä väri." 
ERI1 ROP-JUN PU2 J-SERT -> EE JMVA!!!!!
 Tuomarina lieksasta tuttu Elina Haapaniemi.

Eli sieltähän se pärähti! Huippujuttu!Ja ihan hyvä, että pärähtikin, sillä Brandy ei ollut sunnuntaina 29pvä kuulemma esiintynyt ollenkaan edukseen. Se ei ollut seissyt ollenkaan ja nakkikaan ei ollut kelvannut. Tosin selitys ilmeisesti oli löytynyt heti kehän jälkeen kun Brandy oli hinkunut kehästä kauhealla vauhdilla ulos ja päästänyt "pienet" ripsat. Kasvattaja epäili kuumuuden aiheuttaneen, koska molempina päivinä oli rapiat +30 astetta lämmintä ja aurinko. 
Päivä ei kuitenkaan mennyt ihan huonosti, ihan tyytyväisiä ollaan!
Toinen sitten ykkösryhmän näyttely Tallinnassa.

Brandy 29pvä tallinnassa EH1


Arvostelu;
"1,2 years young boy with medium bones. Excellent(?) colour of eyes, good shape of eyes. ? better expression , deep stop, enough volume & substance for age, little too fat today. Placement of frontlegs should be more parallel. Medium angulations in back, nice colour of coat, correct texture."
"suom. 1,2 vuotta, nuori poika keskiverrolla luustonvahvuudella. Erinomainen(?) väri silmissä, hyvän muotoiset silmät, jotain parempi ilme, syvä otsapenger, riittävästi massaa ja  substanssia ikäänsä nähden, hieman lihava tänään. Etujalkojen sijainti tulisi olla yhtenäisemmät. Keskiverrot kulmaukset takana, kiva väri ja oikea karvanlaatu."
 EH1
Tuomarina Beata Petkevica Latviasta.
Eli nyt on EH -tilikin avattu.  

Brandyn sisko Prada 28.7 ERI1 VSP-JUN PN1 VSP J-SERT
Rico EH
Prada 29.7 ERI1 ROP-JUN PN1 VSP J-SERT BIS-JUN2!!
Rico EH


EE JMVA Zharmant's Brandy
 

3 kommenttia:

 1. Mielettömän paljon onnea! Hieno saavutus :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ihanalle Brandylle! :) On se vaan niin upea!

  VastaaPoista
 3. Onnea Räntinen tätäkin kautta!
  ps. Oiskohan tuo pleaning sittenkin pleasing = miellyttävä? :)

  VastaaPoista