maanantai 30. heinäkuuta 2012

Inspiraationpuute

Paljon on tapahtunut, mutta minulla ei oikein inspiraatio ole riittänyt siitä tänne asti kertomaan.... Ei vaan saa aikaiseksi raapustettua. Huoh. Voimme siis mennä pikakelauksella mitä on tapahtunut varmaan n. viimeisen kuukauden aikana.Agit
Facebookin mukaan meillä kävi 16.7 treeneissä vierailijoita. Kida aussien omistaja lahdesta kävi vetämässä meille maanantain treenit. Hyvät treenit olikin, hitto että pitäisi olla joka kerralla kouluttaja! Kyllä sitä vaan oppii niin paljon enemmän! Kiitos vielä Maija kun kävit! :)

Tehtiin rataa. Se oli loppujen lopuksi aika basic. Siinä oli putkia, esteitä, pituus ja muuri + puomi, jota me ei kuitenkaan tehty. Koska se ei ole yksittäisenäkään vielä valmis. Maija vaati radalla vähintään kaksi persjättöä. Ne sai aika hyvin tehtyä putkille molemmat. Saimme myös kunnon koulutusta takaaleikkaukseen, joka meille on ollut aikamoinen ongelma. Lisäksi tehtiin yhdessä kohtaa sylkkäriä, ihan vain harjoituksen vuoksi. Olin tosi tyytyväinen treeniin, koska tuli niin paljon juttuja mitä ei tule harjoiteltua. Aika monia toistoja otettiin, koska ohjaaja oli niin rävelö, mutta Brandy kesti kyllä ihan huipusti todella montakin toistoa. Omistajalla puolestaan valui hiki ja kunto uhkasi loppua kesken..
23 pvä käytiin myös treeneissä. Siellä oli myös rata. Radalla oli mm. rengas, pussi ja pituus. Pussissa ei ollut mitään ongelmaa, sinne sujahti kun pieru saharaan. Renkaasta ensimmäisellä kerralla juoksi ohi, mutta kun otettiin välissä erillisenä ja sitten yhden esteen kanssa, niin volaaa! Hienosti lähti sujumaan rengas osana rataa. Ja koska siitä palkattiin niin hurjasti, niin alkoi suorittamaan rengasta ihan ilman pyyntöäkin... Pituudessa oli ongelmaa. Yksittäin meni tosi hyvin, jos oli radalla, niin juoksi todella herkästi ohi.. En sitten tiedä mikä siinä oli. Pitää varmaan treenailla sitä useammin radalla.. Otettiin myös kontakteja. Ne alkaa myös jo sujumaan aika huipusti. Ylösmenokontaktilla Brandy toisinaan vähän fuskaa, yleensä silloin, kun lähestymiskulma ei ole täysin suora.. Täytynee harjoitella siis niitäkin. (Tähän hyviä vinkkejä/harjoituksia kellään?). Brandy touhottaessaan myös rymisi alas puomilta putken päälle, muttei menoa tuntunut haittaavan kun samanlainen hinku oli puomille kuin aiemminkin.
Lisäksi otin ihan vain pari toistoa kepeillä, jossa ensin oli molemmissa päissä ohjurit sekä keskellä. Mutta viimeisellä toistolla ohjureita ei ollut yhtään. Ja hienosti haki erilaisista kulmista, molemmilta puolilta.
Toko
17pvä käytiin porukalla treenimässä. Mukana oli Anna & Hupsis, Laura & MinttuMeela, Maija & Kida, Oona & Ora -mudi ja Pilvi & Zin.
Kaikki trenailivat kentällä omiaan. Itse otin koko ALO luokan kaavion läpi. Aloitin tosin seuruulla ja paikkamakuun jätin viimeiseksi. Brandy teki vallan hyvää työtä. Kyllä häiriö sitä ihan selkeästi häiritsi ja välillä keskittyminen herpaantui. Seuruussa meinasi edistää todella vahvasti. Huomaa, että Brandyllä on vire heti korkeammalla kun on häiriötä. Seuruu oli muuten hyvää, mutta tosi hätäistä ja kuten aiemmin mainitsin, niin meinasi edistellä. Muuten ihan jees, kontakti pysyi yllättävän hyvin.
Jäävä maahan oli todella kiva, ei ongelmaa. Luoksetulossa taan hyppäsi naamalle ja sitten tuli perusasentoon. Otettiin uudelleen ja sujui paremmin, vähän törmäsi jalkaan, mutta oli nopea ja perusasento hyvä.
Jäävä seisominen oli kyllä murheenkryyni tällä kertaa. Ei jäänyt seisomaan ollenkaan... SE MENI MAAHAN.............. Joka kerta. Ihan joka kerta laittoi maihin, vaikka pidin aivan eri äänenlaadun kuin "maa" käskyssä... Otettiin siis seisomaan jäämistä erikseen, jonka jälkeen otettiin uudelleen käsiavun kanssa. No jäihän se viimein seisomaan.
Lopuksi vielä paikkamakuu. Ekassa paikkamakuussa lörvähti melkein heti kyljelleen. Ärähdin ja kävin korjaamassa. Toisessa paikkamakuussa pysyi hyvin :)

Koko treenien ajanhan satoi vettä ja ukkonenkin jyrisi. Sade ei haitannut mitään. Ukkosta Brandy vähän kuulosteli, muttei loppujen lopuksi noteerannut sen enempää.

Mätsärit
19pvä käytiin mätsäreissä. Oli ihan hyvä sää, vähän ehkä painostava ja kostea ilma. Brandy oli kehässä melkein heti. Meillä oli parina Nino dalmis ja Reetta.
Kehään meno tuli vähän äkkiä, niin Brandy ei tuntunut olevan oikein mukana hommassa. Se ei seisonut kovinkaan hyvin. Juoksi kuitenkin todella hienosti, vaikka omistaja meinasikin juoksennella kehänauhoista läpi! Tätä naureskellessani tuomari sitten tulikin jo tutkailemaan Brandyä, eikä kumpikaan meistä ollut vielä varautunut. Brandy vähän pakitti hampaita katsoessa, mutta muuten oli hienosti.
Parikehästä saatiin punainen nauha, ja loppukehässä sijoituttiin PUN3. Pääasiassa Brandy oli aika flegu, varsinkin seisoessa.

Muuta tärkeää ei kai ole tähän kategoriaan. Ollaan lenkkeilty ahkeraan, kyläilty, käyty siedättymässä kissoihin. Ja varsinkin Jussi on tullut erittäin hyvin toimeen erään Maissi kissanpennun kanssa. Nukkuivat mm. vierekkäin. Brandy taasen pelkäsi kissoja...
Jussi ja Maissi -kissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti