torstai 21. heinäkuuta 2011

Yleispuhe

Mitään sen hirmuisen kummempaa ei ole tapahtunut koirarintamalla.
Brandy on tavannut paljon uusia ihmisiä, uusia koiria ja uusia paikkoja. Käytiin myös rauhallisimpana rokki-iltana kauempaa tutustumassa hälinään, eipä pentu ole ollut moksiskaan!
Kyllä on niin reipas pentu ettei mitään rajaa! Kaikki tervehditään häntä heiluen, vähän saattaa ilopissaa päästä jos on muutenkin vähän pissahätä. Sitten kellahdetaan selälleen, että saapi mahaan rapsutuksia. Hiukan on ehkä alkanut meilläkin "hymyilemisen" piirteitä näkyä, perintöä äidiltä?
Rauhallinen pentu on täällä vielä toistaiseksi ollut, kun on näin lämpimät kelit. Mutta aina iltaisella tuppaa lenkeillä se riehuminen ja perus pentuus näkyä. Myös Jussia kiusataan ja juoksutetaan lenkeillä kun on viileää. Sisällä pojat leikkivät jo oikein sujuvasti. Yleensä aamulla ja illalla ruuan jälkeen on pojilla leikkituokiot.

Ainut mitä pentu jännittää, on edelleen äkkinäiset äänet (tasainen kova ääni ei säikäytä, esim. kovaääninen moottoripyörä) ja hiukan jännittää myös rähisevät koirat. Muuten hyvin reipas pikku piiperöinen!

Koulutuksessa ollaan saatu istuminen ja seisominen jo todella hyväksi ja ne onnistuu myös häiriöisemmässä ympäristössä. Myös luoksetulo alkaa olemaan jo suhteellisen vahva! Makaamista ja perusasentoa ollaan alettu treenaamaan ja lupaavassa vaiheessa mennään! Myöskin yleiset hoitotoimenpiteet kuten kynnenleikkuu yms. onnistuu erittäin hienosti rimpuilematta!
Yksinolo sujuu oikein hienosti. Hiljaa ja rauhassa ollaan, paikkoja tuhoamatta! Myöskin istuminen auton takatilassa ei tuota mitään ongelmaa. Pentu on siellä ihan rauhassa ja hiljaa!
Yöpissiminenkin on loppunut! Pentu pääsee kerran yössä pissalle n. 4h syklissä. Ja sisällä ei ole yhtään pissaa. Toisinaan vahinkoja sattuu sisälle, jos itse en ole skarppina. Omaan tilaan, eli vessaan, Brandy ei ole tehnyt tarpeita ollenkaan, vaikka on ollut siellä pisimmillään 6h. Hyvällä malilla tämäkin homma siis!

Tänään käytiin Brandyn kanssa sitten hakemassa ekat rokotukset. Hienosti meni koko reissu yleisesti ottaen. Pentu oli tosi reipas ja utelias. Heilutteli häntää ja tuli kaikkialle ihan rohkeasti. Rokotusta ei edes huomannut. Antoi tutkia itsensä hienosti, ihan vähän ehkä jännitti pöydällä, mutta ei erityisesti. Terve pentu kaikin puolin ja pallit hyvällä mallilla tulossa! Myös EU-passi hankittiin, josko sitä eksytään joku päivä myös ulkomaille näytelmiin! Painoa oli 9,2kg!
Sitten viikkoiskuvia taas pentulasta
10vko 3pvä
11vko 1pvä


Jussin kanssa ei olla oikeastaan tehty mitään. Harjoiteltu perusjuttuja ja touhuttu muutenkin normaalisti. Vähän olen alkanut tokoa treenaamaan vakavammin, hiukan huonolla menestyksellä, kun tuo kestää niin huonosti. Nyt on treenauksen alla paikkamakuussa osio, jossa palaan koiran viereen, sillä siinä Jussi ponkaisee ylös kuin sähköjänis. Se ei kestä ollenkaan, että MINÄ liikutan jalkojani lähellekkään sitä. Muutenkin kun se pelkää jalkojen äkkinäisiä liikkeitä tai jalan liikutusta sitä kohti. Eikä sitä kuitenkaan ole koskaan potkittu tai mitään. Tottakai aina vahingossa saattanut jalalla siihen osua tai astua varpaan päälle tms. normaalia vahinkoa, mutta se varmaan sitten on niin pehmeä, ettei unohda näitäkään sattumuksia :(
Oikeissa treeneissäkään ei olla pitkään aikaan päästy käymään säiden ja ilosaarirockin takia. Joten ei mitään jännää silläkään saralla.
Kuvia loppuun

Rakkaat pojat <3

alkeellista perusasentoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti