lauantai 4. tammikuuta 2014

Toteumat 2013 ja tavoitteet 2014

Varmaan huonoin koiravuosi koskaan! Ei oikeastaan saatu mitään järkevää aikaiseksi ja omistajakin oli lähes koko vuoden jonkinlaisessa tokoagi masennuksessa. Plus, että sattui kaikenmoisia vastoinkäymisiä. Mutta leuka pystyyn ja kohti vuotta 2014 reippain mielin!

Jubban tunnelmia joulunajalta <3


Tavoitteita meille oli vuodelle 2013 seuraavanlaisesti ja kommenttina alla sitten, että miten ne toteutuivat;

Jussille asetellaan seuraavia 2013 tavoitteita;
- Agin leikkimielinen jatkaminen, josko vaikka niihin mölleihin taas hauskuuttamaan
 ~ No mölleihin ei päästy, mutta käytiin hallilla silloin tällöin ottamassa ratapätkiä hurjien riemurallatusten kera. Mitään ei hinkattu, vaan yritettiin pitää vauhti kovana ja mieli katossa.
- Jos hioisi ne ALOn liikkeet kuntoon(tai ainakin sinne päin), ja käväisisi mölleissä (ikuisuustavoite?)
~ Hahhah. Nimenomaan ikuisuustavoite. Minulla tuskin Jussin kanssa mielenkiinto riittää siihen, että yritän hioa liikkeitä edes möllitasoisiksi. Näkee sen jo koirastakin, miten ei ole yhtään kivaa seurata tarpeeksi tiiviisti sivulla. Saati missään paikkamakuussa möllöttää.. Kyllä me treenailtiin tokoa, mutta ei kyllä varsinaisesti missään edistytty.
- YKSI, ainakin yksi näyttely, sen hylkäyksenkin uhalla, loppukesästä.
~ Tämä oli MELKEIN! Kyllä minä sen ilmotin näyttelyyn, mutta sitten tuli tuomarinmuutos ja jänistin, eli peruin ilmon. Mutta sinne päin!
- Hupsuttelu ja hassuttelu
~ Tätä nyt ollaan tehty paljonkin. Varsinkin koiratanssiliikkeiden ohella. Ja opetettu lisää turhia temppuja ja vahvistettu vanhoja.
- Jos nyt ilmaantuisi lähelle koiratanssikisoja, niin niihin osallistuminen.
~ No olihan niitä kisoja, mutten kyllä saanut aikaan koota kokonaista numeroa...
- Pyörisi parit mätsärit, ihan vain huvin vuoksi.
~ Pyörittiin hurjasti yksi mätsäri! Josta tulokseksi SIN ei sij. Mutta käytiin myös yhdessä näyttelykoulutuksessa, mikäli se mitään auttaa :D
- Silmätarkki + sydän.
~ Silmät peilattiin kyllä, pienillä huomautuksilla, puhtaiksi. Sydäntä en kuunnelluttanut. 

Brandylle tavoitteeksi 2013 seuraavaa;
- Agissa keinu kuntoon ja maksirimojen opettelu räiskimättä. Pitempiä ratapätkiä, möllejä kisatilanteiden harjoitteluun. Kisojen korkkaus suurella ehkällä loppuvuodesta? Omistaja opettelee juoksemaan kovempaa ja ohjaamaan. Mahdollisesti erilaiset kurssit ja koulutukset.

~ No voisin sanoa, että melkein ollaan tavoitteessa pysytty, noin loppujen lopuksi. Keinu on kunnossa, maksirimat kohtuullisen hyvin hallussa. Pitempiä ratapätkiä on alettu ottamaan. Möllejä ei olla käyty, eikä kisoja korkattu. Yhdessä koulutuksessa käytiin. Omistaja ei edelleenkää osaa juosta kovaa, eikä ohjata.
- Tokossa AVO1, lähdetään jo opettamaan niitä VOIvoita. Jos ollaan näppäriä niin VOIn korkkaus loppuvuodesta? AVOn korkkaus pk-noutajien tokomölleissä?

~ Höpsistä kukkuu. Ei meillä ole edes kaikki AVOn liikkeet hallussakaan. Paikkiskin hajosi aivan säpäleiksi :D VOIVOIta olen kyllä lähtenyt opettamaan mm. ruudun ja metallinoudon muodossa. Ei korkattu mitään kisoja tänä vuonna.
- Näyttelyitä suomessa mahdollisimman paljon. Se SA ja muut plussat ois kivoja. H ois tyhmä kun toi on niin komia. Jos jotain tapahtuu, niin sitten koittelemaan sitä aikuisten sertiä virosta?

~ Näyttelyitä tuli kierrettyä kuusi kappaletta suomen puolella ja neljä ulkomailla. Suomesta parhaana tuloksena pieksämäeltä 20.7 AVO ERI1 SA PU1 VSP SERT! Melko huippua siis! Lisäksi suomesta tuli ERI3, EH1, ERI1 SA PU2 vara-sert (!!), ERI1 SA PU3 ja EH1. Sitten käytiin reissaamassa viross ja latviassa hakemassa aikuisten sertejä + valionimikettä, jotka jäi kyllä auttamatta saamatta.. Tuloksina latviasta ERI2 ja ERI2 SA PU5. Virosta sitten 2x EH. Eli saatiin plussia, SA:ta ja H:t jäi tulematta :D
- Mätsäreissä pyöritään ja yritetään kahmia palkintoja, kun ei toi harjotustakaan enää tartte.. Kai?

~ No näissähän pyörittiin yhteensä 9 kertaan, eikä ylpeempi voisi olla! Joka ikinen kerta punainen nauha ja sijoitus! Ei huonosti! 3x PUN1 BIS1
1x PUN1 BIS3
2x PUN2 ja 3x PUN3!

- Tyhmien temppujen opettelu ja elämänkoulun jatkuminen.

~ Elämänkoulu on jatkunut ja tyhmiä temppujakin on kai opeteltu. En tosin tiedä näkyykö se missään. Mutta ompahan kuitenkin!
- Silmätarkki

~ Check!! Puhtaat näkimet!
- Jos keksitään jotain muuta jännää tekemistä, niin sitten sitä..

  ~ Muuta jännää keksittiin mm. vesipelastuskokeilun verran ja käytiin myös Lena Dankerin luennolla.

Semmoinen vuosi meillä. Eihän tuossa nyt ihan hirmuisia saatu aikaiseksi, mutta jotain sentään!

Joulujengi. Brandy, Jussi ja hoidossa ollut kummitädin kultainennoutaja Stella.


Sitten voisi suunnata katsauksen tähän nykyiseen vuoteen, eli 2014.

Jussille tavoitteena vuodelle 2014
- Agin leikkimielinen jatkaminen, hassuttelu mölleissä, jos kehtaan. 
- Ikuisuustavoitteena jälleen kerran hinkata tokoa. Tuskin missään starttaillaan, mutta ihan huvin vuoksi.
- Koiratanssiliikkeiden opettelu ja vahvistaminen. Jonkunlainen ketjuttaminen.
- Mätsäreissä pyörähtely ja pöytävarmuuden lisääminen. 
- Edes se yksi näyttely! Joensuu esim...?
- Terveenä, pirteänä ja onnellisena pysyminen
- Hassuttelu ja hupsuttelu

Brandylle tavoitteena vuodelle 2014
- Agissa ratavarmuus, rimojen roiskimista vähemmälle, kontaktit vielä varmemmaksi (+ kontaktiesteiden suoritusnopeus paremmaksi), keinun varmemmaksi tekeminen, paremmat keppihaut. Ohjaaja edelleen yrittää seisoskelun vaihtaa juoksemiseksi, ja epämääräisen heilumisen napakammaksi ohjaamiseksi. Pyritään käymään valmennuksissa ja kursseilla, jotta omistajakin joskus oppisi jotain. Kisalisenssin otan jo tälle vuodelle, mutta mitään en lupaa. Toivottavasti nyt edes möllejä.
- Tokossa se saakelin AVO nyt kuntoon ja haaveissa nyt voisi ajatella, että jos olen oikein noheva, niin loppuvuodesta VOIn korkkaus. Pääasiassa myös seuruun parantamista, oikeita viretiloja ja erilaisia palkkauksia. Häiriötreeniä.
- Kivaa olisi päästä kokeilemaan jotain PK-lajeja. BH olisi myös aika kiva, joskin siihen pitäisi ehkä vähän reenailla. 
- Jos tarjoutuu mahdollisuuksia, niin kokeilemaan muitakin lajeja ainakin jonkun kurssin verran.
- Mätsäreissä pyttyjen voittaminen ja hommasta vähemmän totisen tekeminen.
- Näyttelyissä pyöriminen, jos nyt SERTi suomesta ja en laittais pahaksi myöskään Viro, Latvia, Liettua sertejä... Muuten aikalailla tyytyväinen ERI-EH linjaan. SA:t on aina kivoja ja muut plussat myös!
- Terveenä ja positiivisena pysyminen


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti